Наоми Кембел гола во метрото во Њујорк!?

Наоми Кембел гола во метрото во Њујорк!?

Наоми Кембел  објави фотографии на кои е целосно гола во метрото во Њујорк.

Тоа се необјавени фотографии што ги направила за модната куќа Валентино. Таа седи во воз, со поголема чанта за да ги скрие интимните делови од телото. Манекенката до сега се појавувала во било какво издание. Со овие фотографии таа им докажа на сите дека и покрај годините изгледа совршено прекрасно.