Најубави модели со линии!

Најубави модели со линии!

Дали има нешто поинтересно од добар модел со линии?

Покрај тоа што на вашиот стил му даваат изглед на радост, динамика, откаченост и морнарско расположение, тие се навистина вечен тренд, односно еден од класиците кои секоја жена треба да ги има во својот гардеробер.

Дезен со линии може да се види на маици, панталони, костими за капење, чанти …

Се разбира, хоризонталните линии визуелно додаваат неколку сантиметри, а вертикалните одземаат неколку килограми и не прават повисоки.