Најскапи брендови, украси како од бајките и златни детали во домот на Емина

Најскапи брендови, украси како од бајките и златни детали во домот на Емина

Емина Јаховиќ сподели фотографии од својот стан, кој е луксузно уреден пред претстојните празници.

Пејачката покажа дека е подготвена за Новата година.

На нејзината маса се најдоа преубави и златни детали.

„Мојата пријатна маса пред Нова година“, напиша Емина на социјалните мрежи, а еден детаљ под елката им остави впечаток на многумина жени.

Станува збор за „Лиј Витон“ куфери, погледнете: