Најсекси доктор во светот живее во Белград

Најсекси доктор во светот живее во Белград

Ласкава, иако неофицијална титула на највлијателните медиуми во Велика Британија, весникот Daily Daily, д-р Васили Вујовиќ (28) го именува за најубавиот лекар во светот. За порталот “Супер жени”, лекарот вели дека неговата титула е многу убава, позитивно влијаела на работата, има многу позитивни коментари од пациентите.

#backinthegame #drvujovic #insta

A post shared by Vasilije Vujovic (@dr_vasilije_vujovic) on

Д-р Василије Вујовиќ изјави дека за припадничките на поубавиот пол најважно е да не бидат агресивни, туку љубезени, интересни и духовити. Тој истакна дека убавината е во окото на набљудувачот.

“Пластичната хирургија е широко распространета област, а најважна е реконструктивна хирургија која ги отстранува одредени аномалии на телото, на пример, изгореници и рак на кожата” – истакна тој.

https://www.instagram.com/p/BYbTWW4A1wM/?taken-by=dr_vasilije_vujovic