Најпознатиот тинејџерски пар се повторно заедно

Селена Гомез и две години помладиот Џастин Бибер – ја обновија нивната врска. Сликите што кружат во последните десет дена недвосмислено потврдуваат дека повторно се зблуижуваат.

Откако Селена неодамна ја прекина врската со Викенд, таа почна да се гледа со Бибер, со кого имаше многу динамична врска.

Двојката сè уште не се огласија официјално во прашањето за смирување, но сликите се повеќе од доволен доказ за нивната романса.