Најновиот моден тренд за пролет 2018 пристигна од блогерките

Најновиот моден тренд за пролет 2018 пристигна од блогерките

На самиот крај на зимата, познатите модни блогери го претставија најновиот стилски трик за одбележување на пролетните месеци.

Исто како и претходните сезони, слоевите се еден од трендовите за сезоната пролет 2018 година.

Кога се приближуваме до убавото време, модните блогери одлучија да ни претстават нов моден трик кој се однесува на комбинацијата на две парчиња облека – палто и џемпер чии ракави треба да бидат подолги од ракавите на палтото.

@wethepeoplestyle ☺️??

A post shared by Nordic Style Report (@nordicstylereport) on