Најлоши филмови во историјата на интернет критиките

Најлошото што може да се случи на еден филм е да заврши во „клубот нула проценти“ на сајтот Rotten tomatoes.

Ако некој филм се најде на оваа листа, тоа значи дека не добила ниту една позитивна оценка од интернет критичарите и дека е најдобро воопшто да не го гледате.

Ова се неколку филмови кои заслужено или не се најдоја на оваа листа:

  • “Joe Dirt 2: Beautiful Loser” (2015)

  • “London Fields” (2017)

  • “Precious Cargo” (2016)

  • “Life on the Line” (2015)

  • “The Ridiculous Six” (2014)

  • “Dark Tide” (2012)

  • “Ballistic: Ecks vs. Sever” (2002)