Најдобри пародии на родителите на сметка на фотографиите на Бијонсе со близнаците

Најдобри пародии на родителите на сметка на фотографиите на Бијонсе со близнаците

Точно месец дена по породувањето на Бијонсе, таа одлучи официјално да не запознае со близнаците така што објави прекрасни фотографии.

Оваа фотографија за помалку од еден час собра милион лајкови.

Родителите не беа воодушевени од оваа испозирана фотографија на пејачката па решија да се пошегуваат на нејзина сметка.

Се фотографираа со своите деца на сличен начин и со сличен стил, а резултатот е урнебесен.

 

А сега да се потсетиме како се пошегуваа корисниците на интернет на сметка на Бијонсе кога таа беше бремена.