Најдобрата рекламна кампања за 2019 година ја направи PornHub

Најдобрата рекламна кампања за 2019 година ја направи PornHub

Кога и една од најголемите платформи со содржина за возрасни своите напори ги вложува во ширење на свеста околу глобалните светски проблеми, тогаш дефинитивно ситуацијата е навистина сериозна.

Најновата кампања на копоманијата е под називот “The Dirtiest Porn Ever”, а кога ќе го поглденете видеото ќе видите дека станува збор за една кретивна кампања која беше одлично прифатена од страна на целиот свет. Видеото започнува со еден млад пар кој шета по плажа која што е целосно загадена со отпад.

Она што е интересното во оваа кампања е што самата компанија снимила порно филм на оваа загадена плажа и секој што ќе го гледа тој порно филм ќе донира пари во организацијата “Ocean Polymers” која се занимава со чистење на отпадот од океаните.