Најбрзи автомобили произведени во 2017 година!

Најбрзи автомобили произведени во 2017 година!

Речиси секој маж, а и по некоја жена сонува за брз автомобил, а кои се најбрзите автомобили произведени оваа година?

10. Audi R8 V10 Plus – 330 km/h

9. Porsche 911 Turbo S – 330 km/h

8. Dodge Viper SRT – 332 km/h

7. Bentley Continental Supersports – 336 km/h

6. Ferrari 812 Superfast – 340 km/h

5. McLaren 720S – 341 km/h

4. Ford GT – 348 km/h


3. Lamborghini Aventador S – 349 km/h

2. Aston Martin Valkyrie – 402 km/h

1. Bugatti Chiron – 463 km/h