Најбогатите деца во светот според Форбс

Најбогатите деца во светот според Форбс

Форбс објави листа на најбогати луѓе во светот. Она што привлече посебно внимание е што неколку млади луѓе се најде меѓу милијардерите. Меѓу најмлади милијардери, тројца живеат во Норвешка.

5. Џон и Патрик Колисон (27 и 29 години) – 9,2 милијарда долари

4. Иван Спигел и Боби Мури (27/30) –  секој по 2,8 милијарда долари

3. Густав Магнар Вико (24) – 1.9 милијарда долари

🎅🏾

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

2. Катерина Андерсон (22) – 1.4 милијарда долари

#oldfashioned

A post shared by Katharina G. Andresen (@kgandresen) on

1. Александра Андерсон (21) – 1.4 милијарда долари

Hope 2018 treats you great!

A post shared by Alexandra (@alexandraandresen) on