На Теодора Џаферовиќ и пукале силиконите

На Теодора Џаферовиќ и пукале силиконите

Теодора Џеферовиќ доживеа пекол откако и пукна имплан на едната дојка, а веќе ги откажа и сите закажани настапи.

Теодора еден ден после промоцијата почуствувала силна болка на градите и веднаш му се јавила на докторот, по што веднаш ја повика на контрола во болница. Откако и беше направен преглед, на пејачката и беше соопштено дека и пукнал еден имплант.