На Рита Ора не и смета да се прошета по бањарка на црвениот тепих!

На Рита Ора не и смета да се прошета по бањарка на црвениот тепих!

Рита Ора изгледа како да немала време да се облече соодветно за MTV- Европските музички награди, па истрча директно од бањата по бањарка и крпа на главата. 

Пејачката, која беше водител на вчерашниот музички настан што се одржа во Лондон, изненади со несекојдневниот изглед на црвениот тепих.

Аутфитот покажува дека Рита не носи градник, причина плус поради која погледите беа свртени кон славната пејачка.