На ревијата на Викторија Сикрет се случи вистинско чудо

На ревијата на Викторија Сикрет се случи вистинско чудо

Моделот Бела Хадид е само еден од ангелите на Викторија Сикрет кој ја воодушеви публиката во Шангај минатата ноќ. Она што беше извонредно – Бела се смееше долго време пред камерите.

Моделот за позирањр генерално има сериозни изрази на лицето, често мислат дека е секогаш е нерасположена и неприступачна, а ја бие и гласот и дека е баксуз.

Таа вели:

„Луѓето понекогаш ме запознаваат и велат дека изгледам прилично злобно на интернет, но всушност сакам да комуницирам со нови луѓе, но во повеќето случаи, се чувствувам навистина непријатно кога треба да се насмевнам”.

Погледнете како поминаа подготовките за спектакалот во Шангај: