На Фернанда Лиз на црвениот тепих во Кан и испадна деколтето

На Фернанда Лиз на црвениот тепих во Кан и испадна деколтето

На Фернанда Лиз на црвениот тепих на филмскиот фестивал во Кан и испадна едната града до „лабавото“ деколте кое не успеа да и се задржи на телото.

Манекенката се обиде да го подигне фустанот, но безуспешно, фотографите беа пребрзи за да ја уловат манекенката гола.

Манекенката за време на овој гаф се смееше додека набрзо веднаш ја сокри брадавицата со рака.

Според многумина таа била најлошо облечена на црвениот тепих, но сепак најзгодна, уверете се самите.