Моника Белучи сензуална дива за „Harper’s Bazaar“

Моника Белучи сензуална дива за „Harper’s Bazaar“

55-годишната филмска дива изгледа гламурозно и заводливо додека позира пред објективот на францускиот фотограф Патрис Ван Малдер.

Ели Сааб, Ралф и Русо, Ботега Венета и Кристијан Лобутин се дел од брендовите кои позајмија свои креации за едиторијалот со италијанската убавица.