Моника Белучи е шик дама во црн комбинезон

Моника Белучи е шик дама во црн комбинезон

Во Франција Моника Белучи присуствуваше на изложба и како и секогаш, измами комплименти од своите фанови.

55-годишната Италијанка беше облечена во шик црн комбинезон со широки ногавици, а нејзината фризура со „небрежни“ шишки оддаваше француски шмек.