Моника Белучи е модерна дама во бордо мантил

Моника Белучи е модерна дама во бордо мантил

Моника Белучи од првиот ред ја проследи ревијата висока мода на Диор. 54-годишната Италијанка со притаена насмевка позираше пред фоторепортерите.

За модниот настан, Белучи избра комбинација со бордо мантил, чанта со потпис на Диор и високи чизми од Кристијан Лобутин.