Модни трендови кои во 2018 година ќе бидат тотален аут

Модни трендови кои во 2018 година ќе бидат тотален аут

Модните трендови во 2017 година беа многу впечатливи. Торби околу половината, чизми над колена …. Сега е време да ги исчистам плакарите, барем за некое време. Или неколку сезони, кога ќе се вратат на голема врата.

Голи раменици

Корсети

out in nyc with @whowhatwear

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Bucket торби

Мали ранчиња

ponchos & booties 🍂

A post shared by Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) on

Бомбер јакни