Модната икона Брижит Бардо во најблескавото издание

Модната икона Брижит Бардо во најблескавото издание

Познатата француска актерка, осумдесет и три годишната Брижит Бардо, претставувашe икона на убавина во минатиот век.

Таа е една од најконтраверзните славни личности која се појавуваше на филмските платна, модните фотографии и настани за човекови права.

Таа е една од најконтраверзните славни личности која се појавуваше на филмските платна, модните фотографии и настани за човекови права.Таа има три неуспешни бракови, еден син кој живее во Италија и има две внуки. Бардо вели дека не верува во семејни врски, па затоа и не е во блиски односи со својот син. Ова се најславните фотографии на актерката која и сега зрачи со харизма.