Моден погодок, Џиџи Хадид и Зејн Малик заедно во „Вог“

Моден погодок, Џиџи Хадид и Зејн Малик заедно во „Вог“

Во августовското издание на „Вог“главна ѕвезда е 22-годишниот модел Џиџи Хадид кој сними фотосесија со своето момче Зејн Малик и со својот брат Анвар Хадид.

Џиџи Хадид и Зејн Малик

Корицата им припадна на Џиџи и Зејн, кои позираа во облека од модната куќа Гучи.

Џиџи Хадид и Зејн Малик

„Џиџи Хадид и Зејн Малик се дел од новата генерација која ја прифаќа родовата флуидност“– пишува во модната библија и потенцира дека линијата која долго време стоеше меѓу машката и женската облека полека исчезнува во изминативе неколку години.

Џиџи Хадид и Зејн Малик

За фотосесијата со 18-годишниот брат, Џиџи носеше креации од Ралф Лорен, Барбери и Луј Витон.

Џиџи Хадид и Зејн Малик

Џиџи Хадид и Зејн Малик