Модата на црвениот тепих на Оскарите 2020

Модата на црвениот тепих на Оскарите 2020

Најголемото доделување на филмските награди, Оскари 2020, се одржа вчера во Лос Анџелес.

Погледнете ја модата на познатите на црвениот тепих пред почетокот на церемонијата: