Модата на црвениот тепих на БРИТ наградите

Модата на црвениот тепих на БРИТ наградите

Центарот на музички свет минатата ноќ беше во Лондон, каде што беан одржани БРИТ наградите.

Црвениот тепих беше пречекан од најголемите британски ѕвезди, а ние мора да кажеме дека некои успеаа да нè остават без коментар со нивните стилови. Како и со претходните задачи, ѕвездите дошле со бела роза како знак за поддршка за сексуално злоставување на жените ширум светот.