Модата на The 2020 Grammys

Модата на The 2020 Grammys

Доделувањето на „Греми“ наградите за исклучителен допринес во музиката и дискографијата, кои ги доделува НАРАС, американската Академија за дискографска уметност и наука, се разликува од повеќето црвени килими во Холивуд, бидејќи е посмела, пошокантна и позабавна.

Не постои друга манифестација која може да им го наруши угледот на „Греми“ наградите. За овој настан, познатите ѕвезди се подготвуваат долго време, а екстремноста е главниот дрес код.

Погледнете како изгледааа ѕвездите на овогодинешниот црвен тепих на доделувањето: