Модата на Британските модни награди

Модата на Британските модни награди

Оваа година на црвениот тепих на British Fashion Awards имавме доста интересни креации.

И покрај ниските температури вчера вечерта, присутните се потрудија да изгледаат совршено пред хотелот ,,Royal Albert Hall” во Лондон.