Млад Ирец со голманска тренинг техника која стана вирален хит

Млад Ирец со голманска тренинг техника која стана вирален хит

Заради рестрикции за движење на сите страни ширум Европа ги примора фудбалските ѕвезди да бараат алтернатнивни начини за да останат во форма, а сега едно младо момче од Ирска кое сонува да стане голман примени една техника која стана вирален хит.

Видеото кое се рашири на Твитер доби нависитна милионска распространетост, а за тоа се погрижија и легендариот Питер Шмајхел и Давид Де Хеа кои со огромно задоволство ја проследија фудбалската страст.