Мишел Левин го има најдобриот задник во фитнес светот

Мишел Левин го има најдобриот задник во фитнес светот

Ја нарекуваат “The Body”, а милиони ширум светот и завидуваат на нејзиниот задник кој го довела до совршенство.

Мишел Левин е една од најпознатите фитнес инструкторки, а тајната на нејзиниот изглед е во посветениот тренинг.

Убавата Венецуелка немала среќно детство бидејќи рано го изгубила својот татко, мајка ѝ се премажила а подоцна тие две останале сами.Својата среќа ја пронашла покрај шведскиот бодибилдер Џими Левин, со кој Мишел е во брак од 2010 година.

На Инстаграм, Левин има повеќе од 13 милиони следбеници, а таа секојдневно објавува вежби со кои можете да го постигнете нејзиното тело.

Damn chewing gum??‍♀️ @lee_lhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

“Не секогаш изгледав како што изгледам денес. Мојот сопруг тотално ме промени – јас ослабев и изградив мускули”, признала убавицата која наутро консумира само јаглехидрати.

За ручек бира протеини, а попладне јаде само зеленчук. Во текот на денот има четири оброци, а таа е многу дисциплинирана кога станува збор за исхраната.

“Недела е мој ден. Тогаш консумирам што ќе посакам како пица и тестенини кои одвај прекинувам да ги консумирам тој ден”, признала Левин.

Кога се вежбите во прашање, таа најмногу претпочита да вежба клекнувања во голем број повторувања.

Strike-a-pose @one0one_101

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Warming up for Ultra? @lee_lhgfx

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

To all my fab girls out there with a firmer and bigger booty wish: -A complete “Booty Builder” routine to add to glute day! My full ? workout plan you can get on my app @fitplan_app (Appstore or GooglePlay), but there are of course more plans to chose from weather you're a beginner or a Pro athlete. Chat with me on FACEBOOK MESSENGER, and let’s find together what workout plan suits your needs. Girls only. ??(OUTFIT @one0one_101) Para todas mis chicas fabulosas con deseo de un pompis más firme, más grande y mas redondo: ¡Una rutina completa de ? para que lo agregues a tu dia de glúteo! Mi plan completo de glúteos la puedes obtener en mi aplicación de FITPLAN (Appstore o GooglePlay), pero por supuesto hay más planes para elegir si usted es un principiante o un atleta profesional. Chatee conmigo en FACEBOOK MESSENGER, y busquemos juntos qué plan de entrenamiento se adapta a tus necesidades. Solo chicas??

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

“Има многу девојки кои се занимаваат со истата работа како и јас. Постојано се трудам да внесувам новитети во вежбањето, потези кои луѓето ќе ги сакаат. Во тоа е мојата предност во однос на останатите”.