Миранда Кер ѕвезда на насловната страница на WSJ

Миранда Кер ѕвезда на насловната страница на WSJ

Миранда Кер и Еван Спигел се најдоа на страниците на јулското издание на американското списание WSJ.

Парот повеќе од никогаш изгледа заљубено и среќно. Миранда и Еван стапија во брак во 2017 година и заедно имаат две деца, 2-годишниот Харт и 9-месечниот Мајлс.