Милица Тодоровиќ ужива во Охрид

Милица Тодоровиќ ужива во Охрид

Милица Тодоровиќ овие денови е во Охрид каде ја забавува македонската публика.

Покрај работното лето, таа има време и за одмор и релаксација, па токму од Охрид ги почести фановите со жешка фотографија.

????? #ohrid #vacation #milicatodorovic #sunnyday

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on