Милица Павлович објави нов хит

Милица Павлович објави нов хит

Милица Павлович има нов хит и видео запис за истиот.

Атрактивната бринета сними песна која зборува за љубовта на балкански начин и истакнува дека сме специфични луѓе кога станува збор за емоциите. Песната е со наслов ,,Crna jutra”.

– Не можеме да се пресметаме. Нè водат емоции, врела крв, темперамент. И кога сме за loveубени, и кога сме лути, во стрес, во неволја. Тоа е нешто што е карактеристично за луѓето од овој регион, за што зборува мојата нова песна. Емоциите на оваа песна се силни, но само така можеме да го поминеме животот.