Милан Станковиќ се соблече на инстаграм

Милан Станковиќ се соблече на инстаграм

Милан Станковиќ од секогаш се бореше со вишокот килограми, но изгледа да на тој проблем му дојде крајот.

Милан после изненадната промена на својот стајлинг пред одредено време, драстично ослабе и тргна во теретана, а резултатор е видлив на новата фотографија која ја објави ја Instagram.

„Еден цитат вели: „Многу е важно да сте совршено свои, него совршени.“ Па господа, гледајќи ја сликава ги гледам двете.“ – напиша една обожавателка.

😎

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on