Милан Станковиќ се изнервира поради снегот

Милан Станковиќ се изнервира поради снегот

Милан Станковиќ покажа како изгледа кога ќе фати лопата во раце, па направи и снимка.

Неговиот автомобил бил затрупан во снегот кој не престанува да вее, па морал да се фати за работа, по што ги насмеа фановите.

Тој во еден момент дури употреби и пцовки, а кога заврши со работа, си замина во непознат правец.

View this post on Instagram

I dig you 🚨

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on