Михаил Корубин со пријатели на неговата прва самостојна изложба во Њујорк

Михаил Корубин со пријатели на неговата прва самостојна изложба во Њујорк

Михаил Корубин ја одржа својата прва самостојна изложба во Њујорк. За овој голем настан, македонскиот уметник ја доби поддршката од неговата сопруга Каролина Гочева.

Славниот пар сподели фотографии од изложбата во галеријата „MC“, каде присуствуваа и неговиот брат Дамјан со девојката Фросина, Дуке Бојаџиев и Исмаил Лумановски.