Миа Костова со нови провокативни фотографии

Миа Костова со нови провокативни фотографии

Да се чувствуваш убаво во сопствената кожа, значи тоа да биде така со или без облека на себе.

Ако некој во момометов има високо ниво од самодоверба и убаво чувство во себе кога е физичкиот изглед во прашање, тоа сигурно е поранешната ТВ водителка Миа Костова.

Откако ги зголеми градите таа имиџот го сведе на истакнување на предниот новитет кај себе, а ова лето посебно го наполни својот профил на Инстаграм со жешки секси фотографии.