Метју Пери се вери со долгогодишната девојка

Метју Пери се вери со долгогодишната девојка

Метју Пери ќе стапи во брак со својата 29-годишна девојка Моли Хурвиц.

Метју и Моли се во врска од 2018 година. Среќната вест Пери ја потврди за реномираното списание People.

„Одлучив да се верам. За среќа, во врска сум со најпрекрасната жена на планетата во моментов“ – изјавил тој.