Меси ужива на одмор со своето семејство

Меси ужива на одмор со своето семејство

Аргентинскиот напаѓач и воедно капитен на својата селекција се реши добро да е одмори и опушти по неславниот крај на Копа Америка.

Асот на Барса со сопургата Антонела и своите три деца се стационира на островото Мејден кој се наоѓа во Антигва и Барбуда

Иако практично Меси криеше каде замина на одмор, го издаде Инстаграмот каде постираше бројни фотографии.

Секако тој е сместен во рајот на земјата и вилата Jumby Bay Island Resort

Не е познато колку време ќе биде Меси на одмор, а она што на сите им падна во очи на фотографиите се бујните гради на сопругата Антонела.