Меланија во Гучи капут ја засени првата дама на Полска

Меланија во Гучи капут ја засени првата дама на Полска

Меланија и Доналд Трамп ги пречекаа Анджеј и Агата Дуда во Белата куќа.

За официјалната средба со Претседателот и првата дама на Полска, Меланија избра бело палто со морнарско-сини акценти од модната куќа Гучи. Креацијата чини 2.700 евра.