Меланија Трамп во посета на детска болница

Меланија Трамп во посета на детска болница

Меланија Трамп ги посети малите пациенти во Националната детска болница во Вашингтон.

Прва дама на САД како и секогаш им читаше приказни на децата додека седеше пред огромната накитена елка.