Меланија Трамп, вистинска домаќинка во Белата куќа

Меланија Трамп, вистинска домаќинка во Белата куќа

Меланија и Доналд Трамп беа домаќини на бал за конгресмените во Белата куќа.

На свеченоста во Белата куќа, Првата дама на САД привлекуваше погледи во бел фустан.

Долгата креација со наметка, која асоцира на венчаница, е дело на дизајнерката Рим Акра.