Меланија Трамп ја претстави празнична атмосфера во Белата куќа

Меланија Трамп ја претстави празнична атмосфера во Белата куќа

Меланија Трамп преку видео и фотографии ги презентираше божиќните и новогодишните декорации во претседателскиот дом.

49-годишната прва дама на САД изгледаше модерно во светол стајлинг додека ги покажуваше елките, цветовите и лампионите.