Меланија Трамп ја напушти Белата куќа

Меланија Трамп ја напушти Белата куќа

Претседателскиот мандат на Трамп заврши а со тоа и Меланија Трамп веќе не е Прва дама на САД.

На последната прошетка низ Белата куќа, Меланија беше облечена во целосно црна комбинација, стилски како и секогаш.