Меланија Трамп е елегантна дама во бело

Меланија Трамп е елегантна дама во бело

73-годишниот Претседател и 50-годишната Прва дама им оддадоа почит на паднатите херои на воените гробишта во Арлингтон, а со тоа го одбележаа Денот на сеќавањето во САД.

Меланија зрачеше со сериозност и елеганција во бело палто со златни детали од Гучи кое чини 3.500 долари.