Меланија Трамп е беспрекорна дама за Денот на независноста

Меланија Трамп е беспрекорна дама за Денот на независноста

Меланија Трамп го придружуваше Доналд на церемонија во Вашингтон по повод Денот на независноста на САД.

49-годишната прва дама на САД пленеше со елеганција и префинетост во креација од Каролина Ерера. Во својот стајлинг, Меланија додаде розови обувки од нејзиниот омилен дизајнер Кристијан Лобутин.