Меланија Трамп,дама во тексас

Меланија Трамп,дама во тексас

Меланија учествуваше во дискусија за справување со опоидната епидемија во САД.

Првата дама на САД со шик стајлинг ги привлекуваше објективите на фоторепортерите. Миди фустанот од темен тексас е дело на брендот Lafayette 148 New York, а кафеавите салонки се со потпис на Маноло Бланик.