Меланија и Доналд Трамп го објавија божиќниот портрет.

Меланија и Доналд Трамп го објавија божиќниот портрет.

Првата дама и Претседателот на САД се фотографираа во Белата куќа помеѓу бројните декорации.

Фотографијата била направена изминатиов викенд, истата вечер кога се одржа Congressional Ball.За свечената пригода, Меланија избра снежно бел фустан од Celine.