Меган Маркл во краток црно-бел на Денот на жената

Меган Маркл во краток црно-бел на Денот на жената

Меган Маркл присуствуваше на панел дискусија по повод Меѓународниот ден на жената.

37-годишната војвотка му се приклучи на специјалниот панел составен од жени лидери и активистки. Целта е да бидат дискутирани најразлични проблеми кои ги засегаат жените.