Меган Маркл првпат се појави во јавност по породувањето

Меган Маркл првпат се појави во јавност по породувањето

Кралицата Елизабета вчера го прослави својот 93 роденден. По тој повод, во Лондон беше организирана парада.

На познатиот балкон првпат се појави принцот Луи, но и Меган Маркл која првпат се појави во јавност по раѓањето на синот Арчи.

Кралицата Елизабета е родена на 21 април, но секоја втора сабота во јуни официјално го слави својот роденден.