Меган Маркл ја напушти Британија

Меган Маркл ја напушти Британија

Меган Маркл и принцот Хари донесоа одлука да се повлечат од обврските на кралското семејство и да станат финасиски независни.

Оваа нивна одлука го изненади кралското семејство, а многумина ги осудија.

Сега британските медиуми тврдат дека Меган Маркл ја напуштила Велика Британија и заминала во Канада каде што веќе некое време се наоѓа нејзиниот син Арчи.