Меган Маркл ја доби првата работа по напуштањето на Кралското семејство

Меган Маркл ја доби првата работа по напуштањето на Кралското семејство

Веста за збогувањето од кралското семејство пристигна како гром од ведро небо чисто небо, но Хари и Меган веќе почнаа да ја планираат својата иднина далеку од Палатата.

Според „Сандеј Тајмс“, договорот меѓу Меган и Дизни, е веќе потпишан и во него е наведено дека Меган ќе го изнајмува својот глас за улога во филм на Дизни. Сепак, средствата од улогата, како што пишува „Сандеј Тајмс“, ќе одат во добротворни цели.