Меган Маркл е бремена?!

Меган Маркл е бремена?!

Мика Мејер, експерт за деталите на кралското семејство и нивните протоколи, откри интересни предвидувања за второто дете на популарниот пар.

Како што пишуваат странските медиумите, Меган и Хари може наскоро да обелоденат дека ќе станат родители на нивното второ дете.

Бидејќи Мега и Хари не сакаат да прават голема разлика во годините на децата, ова вест може да е веродостојна.

„За разлика од Арчи, второто дете ќе биде родено во Америка. Тоа значи дека еден ден ќе може да стане американски претседател“, вели Мејер.